روش های افزایش ترافیک و آمار بازدید وب سایت

+0 به یه ن

روش های افزایش ترافیک و آمار بازدید وب سایت

به طور متوسط ۷۵ الی ۸۰ درصد بازدیدهایی که از یک وب سایت صورت می‌گیرد از درگاه موتورهای جستجو می باشد. نکته قابل توجه این است که اکثریت مردم فقط ۲ صفحه اول از نتیجه بازگشتی یک وب سایت توسط موتورهای جستجو را بررسی می‌کنند.

 

یکی از مهم ترین نیاز های اولیه یک وب سایت جهت موفقیت در تجارت الکترونیک (آنلاین), داشتن ترافیک مورد نیاز بر روی وب سایت است. جهت بالا بردن ترافیک کاربران یک وب سایت راههای متعددی وجود دارد که اهم آن بشرح زیر است :

 

1- بهینه سازی سایت و پاکسازی کدهای Html سایت

 

2 - تحقیق در رابطه با کلمات کلیدی و تجزیه و تحلیل و انتخاب کلمات مفید با توجه به محتوای سایت

 

3 - بازنویسی محتوای سایت با توجه به هدف شما

 

4 – استفاده از تاکتیک پیوند ( لینک ) بین صفحات بصورت داخلی و یا خارجی

 

5 – کمک در بالا بردن رتبه سایت در گوگل Page Rank 

 

6 - بهینه سازی سایت های داینامیک

 

7 - بالا بردن رتبه سایت در نتایج جستجو با کلمات کلیدی انتخابی

 

8 - مشاوره و ارائه راه کارهای مناسب با توجه به هدف شما

 

 

 

حال برای اینکه بهتر بتوانیم به مطلب بپردازیم چند تعریف زیر را در نظر داشته باشید:

 

SEO چیست؟

 

SEO مخفف کلمات Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو می‌باشد.

 

برای اینکه رتبه وب سایتتان را افزایش دهید باید به موتورهای جستجو بگویید که سایت شما در چه زمینه‌ای فعالیت می کند. برای معرفی زمینه فعالیت وب سایتتان به موتورهای جستجو باید از کلمات کلیدی (keywords ) مناسب در جاهای مختلفی از سایتتان استفاده کنید.

 

 Alexa یک وبسایت معتبر بین المللی می باشد که با در نظر گرفتن پارامترهای مختلف و همچنین وب سایتها اقدام به رتبه بندی آنها می نماید. خلاصه و چکیده این رتبه بندی عددی بین ۱ تا چند میلیون می باشد که هرچه این عدد به یک نزدیکتر باشد رتبه وبسایت شما بالاتر می باشد.

 

نحوه نصب تولبار آلکسا

 

 اگر قصد افزایش محبوبیت یک کلمه از وب سایت خود در گوگل را دارید اول تولبار آلکسا را حتما و حتما بر روی مرورگر خود نصب کنید تا اثر معجزه آسای آن را بعد از چند روز در رتبه خودتان در آلکسا ببینید و بعد برای استفاده از سیستم مخصوص سیستم افزایش محبوبیت کلمه در گوگل به سایت ارایه کننده این سرویس بروید

 

اما نحوه نصب تولبار آلکسا:

 

 اگر مرورگرتان فایرفاکس است  آخرین نسخه اکستنشن مربوطه به تولبار آلکسا  (بدون فعالیت جاسوسی و یا پایین کشیدن سرعت اینترنت) را از آدرس http://mirrors.xmission.com/mozilla.org/addons/5362   بگیرید و اگر با مرورگر اینترنت اکسپلورر کار میکنید  به آدرسhttp://www.alexa.com/toolbar   بروید همین که تولبار را نصب کردید کافیست و نمی خواهد کار دیگری انجام شود (توضیح اینکه سیستم آمارگیر آلکسا بر اساس تولبار نصب شده کار می کند )

 

روش های بهینه سازی سئو و افزایش رنکینگ وب سایت:

 

 ۱- در عنوان صفحه، کلمه یا کلمات کلیدی استفاده شده در متن صفحه را بکار ببرید. انجام این کار اهمیت بالایی دارد زیرا متنی که درعنوان صفحه قرار دارد بعنوان متن لینک، بازگشتی موتورهای جستجو می‌باشد. موتور جستجوی گوگل فقط ۶۶ کارکتر از این متن را نمایش می‌دهد بنابراین سعی کنید عنوان صفحات کمتر از ۶۶ کاراکتر باشد. برای تعیین عنوان صفحه از تک title بصورت زیر استفاده کنید. سعی کنید اگر بیش از یک کلمه کلیدی در صفحه دارید از کارکتر | بعنوان جداکننده کلمات، استفاده کنید:

 

کلمه کلیدی اول | کلمه کلیدی دوم و…

 

۲- از تگ‌های meta برای مشخص ساختن کلمات کلیدی استفاده کنید. برای اطلاع از نحوه استفاده از تگ‌ها به مقاله ” راهنمایی موتور جستجو با متا‌تگ‌ها(Meta Tags ) ” مراجعه نمایید.

 

۳- اگر در صفحه از عکس استفاده کرده‌اید، در خصوصیت alt عکس‌ها، کلمات کلیدی خود را بصورت زیر استفاده کنید:

 

۴- از نوشتن کدهای css و JavaScript بطور مستقیم در صفحات وب، خودداری کنید بلکه این کدها را در فایل‌های جداگانه بنویسید و در فایل اصلی آنها را فراخوانی کنید.

 

۵- اگر بیش از یک کلمه کلیدی انتخاب کرده‌اید و به ازای هر کدام از آنها یک صفحه نوشته‌اید، همه این صفحات را با استفاده از لینک‌ها به هم متصل کنید و متن لینک‌ها را کلمات کلیدی خود قرار دهید. متن لینک‌ها نیز همانند نوشته‌های italic ، bold و underline از اهمیت زیادی برخوردارند و موتورهای جستجو به آنها توجه زیادی می‌کنند.

 

6- سعی کنید برای وبسایت خود یک وبلاگ درست کنید و همیشه پست های وبلاگ خود را بروز کنید. گوگل برای پست های جدید امتیازهای خوبی به وبلاگ شما می دهد و علاوه بر نمایش سایت شما در صفحه های اول جستجو افزایش رنکینگ صفحه  شما نیز سریع تر انجام می شود.

 

7- سعی کنید سایت خود را به دایرکتوری ها معرفی کنید. لیست دایرکتوری های مهم عبارتند از:

 

DMOZ

 

Yahoo Directory

 

Best Of The Web

 

Ezine Articles

 

Article Base

 

Go Articles

 

این سایت ها سایت هایی هستند که گوگل مطالب آنها را سریع ایندکس می کند و در صورت ثبت سایت شما در آنها بک لینک رایگانی نیز دریافت کرده اید!

 

8- تبادل لینک با دیگر وبمسنرها نیز از مهمترین عوامل در تعیین پیج رنک است. از سایت هایی که این تبادل لینک را به طور خودکار بین وبمسترها انجام می دهند می توان به سایت های زیر اشاره کرد:

 

http://www.autobacklink.ir

 

http://www.automaticbacklinks.com

 

http://hardlinkexchange.net /

 

 9- کامنت گذاشتن در سایر وبلاگ های مرتبط را نیز فراموش نکنید. در اغلب این کامنت ها شما می توانید لینکی به سایت خود نیز قرار دهید که این تبادل لینک باعث افزایش بازدید و افزایش Page Rank می شود. از نرم افزارهای قدرتمند در زمینه کامنت گذاری اتوماتیک می توان به نرم افزار زیر اشاره کرد:

 

Scrapebox

 

 10- شبکه های اجتماعی را فراموش نکنید! داشتن یک اکانت در شبکه های اجتماعی زیر و پست کردن مطالب خود در آنها می تواند به محبوب تر شدن سایت شما از دید کاربران و در نتیجه افزایش پیج رنک شما کمک موثری کند.

 

Facebook

 

Google Plus

 

Squidoo

 

Digg

 

Hub Pages

 

Stumble Upon

 

از سایت هایی که برای محبوب تر کردن سایت خود در شبکه های اجتماعی می توان استفاده کرد از موارد زیر می توان نام برد:

 

www.lavalinx.com

 

www.exchangers.ir

 

www.vbiran.ir

 

 

11- از هاست های معتبر استفاده کنید تا سایت شما برای مدت طولانی غیر قابل دسترس نباشد که این مورد از نظر گوگل بسیار نامطلوب است. در بین هاست های رایگان خوب را می توان از دو مورد زیر نام برد:

 

http://www.meganet.ir

 

http://www.youhosting.ir (که یکی از کاربران عزیز در کامنت ها معرفی کرد و من اضافه کردم)

 

12- تبادل بنر نیز مانند تبادل لینک باعث افزایش محبوبیت سایت شما از دید کاربران و در نتیجه افزایش پیج رنک آن می شود.

 

از سیستم های تبادل بنر خوب می توان به سه مورد زیر اشاره کرد:

 

http://www.parstools.com/bannerex

 

http://www.parsibanner.com

 

http://www.coome.ir/banner

 

 13- در مطالب جدید خود، لینک هایی به مطالب قدیمی نیز قرار دهید. این تبادل لینک داخلی نیز از نظر گوگل عامل مهمی در افزایش Page Rank است. مثلا یکی از لغات در پست خود را به یکی از مطالب قبلی خود لینک کنید.

 

14- در http://www.google-analysts.com   سایت یا وبلاگ خود را ثبت نمایید این سایت لحظه به لحظه آمار مراجعه کنندگان به سایت شما را با کلمات جستجو شده همراه با یک کنترل پنل با امنیت بالا به شما میدهد که این سرویس را به صورت لحظهای من قبلا جای دیگری ندیده بودم  به هرحال با کمک این سرویس می توانید کلمات مورد علاقه کاربران را برای رسیدن به سایت تان پیدا کنید و روی آن کار کنید.

 

15- سعی کنید دامنه خود را برای بیشتر از یکسال خریداری کنید، این امر باعث می شود گوگل مطمان تر شود که ساتیت شما قرار نیست اسپم کند و بعد از یکسال تعطیل شود.

 

  --------------------------------------------------

 

گردآوری : امیر محمد زارع مجتهدی

 کارشناس تحلیگر سیستم

 اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی



  • [ ]